Haberler
   DİYARBAKIR DİSKİ SU ARIZA ONARIM ARAÇLARININ TESLİMATI

Tamamen hidrolik sistemle çalışan ve arıza bölgesine anında ulaşma, arızaya anında müdahale imkanı tanıyan ekipmanlarıyla, hızlı ve kaliteli bir onarım gerçekleştirme özelliklerine sahip Su Arıza Onarım Araçlarını kullanacak personele iki günlük bir eğitim verildi.

 

diski5golge

diski2   diski4  diski1

 

Kurum Sayfasındaki İlgili Haber:
 
 

Su Arıza Onarım Araçları Personeline Eğitim

Tamamen hidrolik sistemle çalışan ve arıza bölgesine anında ulaşma, arızaya anında müdahale imkanı tanıyan ekipmanlarıyla, hızlı ve kaliteli bir onarım gerçekleştirme özelliklerine sahip Su Arıza Onarım Araçlarını kullanacak personele iki günlük bir eğitim verildi. Endüstri Mühendisi Ömer Faruk Yılmaz tarafından verilen eğitimde, araç içindeki ekipmanların nasıl kullanıldığından, sahada nasıl bir çalışma yürütüleceğine dair teknik ve uygulamalı dersler anlatıldı. Eğitmenlerini büyük bir dikkatle dinleyen personel, sahada Gaziler Mahalle Evi’ne abone hattı döşeme çalışması yaptı. Çalışanlar, eğitmenleri ile birlikte aydınlatma aksanına da sahip araçlarla akşam saatlerinde de çalışarak aracın özellikleri sayesinde bilgi edindi.

Tam donanımlı

Su Arıza Onarım Araçları ile birlikte filosundaki araç sayısını 75’e yükselten DİSKİ Genel Müdürlüğü Makine İkmal Daire Başkanlığı ileriki yıllarda sadece Su Onarım Araçlarından kurulu bir filo kurmayı hedefliyor. Su Arıza Onarım Araçlarında, Elektrikli Vinç ve Aletler, Kaynak Makineleri, Hidrolik Boru Kesme Testeresi, Benzinli Kompaktör, Hidrolik Somun Sıkma Tabancaları, Hidrolik Asfalt Kesme Aracı, Hidrolik Kırıcı Tabanca, Hidrolik Dalgıç Pompalar, Hidrolik Tahrikli Işıldak, Hidrolik Jeneratör yer alıyor. Araçlar aynı zamanda çok güçlü gece aydınlatma ekipmanlarına da sahip. Bu sayede, gece meydana gelen arızalara da müdahale edilebilecek, sorunlar sabaha ertelenmeyecek.